SOMMERKJOLER / SKJØRT

sexy kjole

Ermeløs svart MOM-kjole

En elegant og komfortabel, ermeløs svart kjole med en ettersittende passform og rynking foran, som er laget av myk jersey. Kombiner den med forskjellige tilbehør som passer til din personlige stil, for eksempel med en behagelig kardigan når det er kjølig. Materialet er laget av miljøvennlig viskose fra EcoVero™, et mer bærekraftig alternativ enn vanlig viskose.


	Ermeløs svart MOM-kjole

Festdrakt

En brodert folkloredrakt med ermeløs kjole, forkle og en fin kyse.


	Festdrakt

MOM svart kjole med ballongermer

En elegant, stilig svart kjole med myke ballongermer og knytebelte som fremhever magen. Splitt i sidene, sammen med det myke og elastiske stoffet laget av 60 % resirkulert polyester, gjør kjolen komfortabel og enkel å bevege seg i.


	MOM svart kjole med ballongermer

Stripet, ermeløs kjole

En lett, ermeløs kjole med klassiske striper, v-hals og knytebelte i livet. Laget av myk seersucker-bomull. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripet, ermeløs kjole

Langermet, mønstret kjole

En stilig kjole med et heldekkende mønster, v-hals, lange ermer og gullfargede knapper nederst på ermene. Laget av en lett stoff. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Langermet, mønstret kjole

MOM mønstret jerseykjole

ONLINE EDITION. En komfortabel jerseykjole med lange ermer, rund hals og laget med ekstra plass til den voksende magen. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	MOM mønstret jerseykjole

Frost-jerseykjole med tyllskjørt

En festlig kjole med lange ermer, et trykk foran fra filmen Frost, og et tyllskjørt med glitrende stjerner over hele. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Frost-jerseykjole med tyllskjørt

Mønstret midikjole

En myk og luftig midikjole med puffermer og et heldekkende mønster, snøring foran og splitt i begge sider. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret midikjole

Kortermet kjole

En elegant og komfortabel T-skjortekjole med korte ermer og mellomhøy hals. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Kortermet kjole

Kortermet T-skjortekjole

En kul og komfortabel T-skjortekjole med korte ermer. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Kortermet T-skjortekjole

Ermeløs kjole i kunstskinn

ONLINE EDITION. En elegant, ermeløs kjole i mykt kunstskinn, med skjortekrage, knappelukking foran og en råkant nederst.


	Ermeløs kjole i kunstskinn

Strikket kjole

En myk og stilig ribbestrikket kjole med knytebånd i livet og gullfargede, dekorative knapper. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Strikket kjole

Havfruekjole

Denne magiske havfruekjolen kommer med en vattert hale, chiffonrysjer på skuldrene og i livet, og et stort skjelltrykk foran. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Havfruekjole

Finstrikket kjole

En komfortabel og stilig finstrikket kjole med lange ermer og rund hals. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Finstrikket kjole

Ermeløs, strikket kjole

En stilig kjole uten ermer, høy hals og splitt på begge sider. Laget av et mykt, strikket stoff. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Ermeløs, strikket kjole

Finstrikket kjole med krage

En komfortabel og stilig finstrikket kjole med lange ermer og kabelstrikket krage. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Finstrikket kjole med krage

Rutete kjole med krage

Brun og svart rutete kreppkjole med krage og utsvinget passform. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Rutete kjole med krage

MOM Ribbestrikket kjole

Komfortabel, ribbestrikket kjole i en grønn farge og omslag foran, noe som gjør amming lettere. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	MOM Ribbestrikket kjole

Kjole med hette i teddystoff

Deilig og varm genserkjole med hette i teddystoff med kengurulomme foran. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Kjole med hette i teddystoff

Strikket kjole med rysjer

Deilig og varm strikket kjole i lyseblått, med rysjer foran, på skuldrene og bak.


	Strikket kjole med rysjer

Strikket kjole

En supermyk strikket kjole med rund hals og lange ermer. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Strikket kjole

Skjortekjole i sateng

En stilig skjortekjole i sateng med lange ermer og splitt på begge sider.


	Skjortekjole i sateng

Prikkete chiffonkjole med puffermer

En dus, blå chiffonkjole med en fin prikkemønsterstruktur og puffermer. Kjolen har et mykt jerseyfôr over hele, bortsett fra ermene.


	Prikkete chiffonkjole med puffermer

Langermet maxikjole

En stilig langermet kjole med høy hals og utsvinget skjørt. Laget i en myk, halvflortynn jerseykvalitet og leveres med fôret snøreliv og skjørt.


	Langermet maxikjole

Blomstrete brokadekjole

Vær klar for fest på et øyeblikk i denne nydelige, kortermede og blomstrete kjolen med rund krage og knepping foran.


	Blomstrete brokadekjole

Oversized kjole med puffermer

En komfortabel oversized kjole i babydoll-design med puffermer, rynking i livet og et heldekkende abstrakt mønster. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Oversized kjole med puffermer

Strikket kjole i ullblanding

ONLINE EDITION. En ribbestrikket kjole med mellomhøy hals, lavere skulder og lange ermer med ribbestrikket kant. Laget av en myk, strikket ullblanding.


	Strikket kjole i ullblanding

Langermet, mønstret kjole

ONLINE EDITION. En myk, luftig midikjole med lange ermer og et heldekkende mønster. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Langermet, mønstret kjole

Genserkjole

En stilig og komfortabel genserkjole med korte ermer og snøring foran. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Genserkjole

Genserkjole

En langermet genserkjole med høy krage og snøring, og splitt på begge sider nederst. Laget av et robust bomullsstoff med en myk, børstet innside. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av økologisk bomull. Når det brukes resirkulert bomull, betyr det at bomull som allerede er dyrket og som ellers ville ha blitt kastet som avfall, får en ny sjanse. Det er mye mer ressurseffektivt og vannbesparende enn å dyrke ny bomull.


	Genserkjole

Langermet skjortekjole i flanell

En langermet skjortekjole laget av supermyk, rutete bomullsflanell. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Langermet skjortekjole i flanell

Ribbestrikket kjole

En myk og elegant ribbestrikket kjole med korte ermer, mellomhøy hals og en ettersittende passform. Laget av en myk viskoseblanding. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Ribbestrikket kjole

Strikket kjole

En komfortabel og stilig strikket kjole med lange ermer, rund hals og avtakbart knytebånd i livet.


	Strikket kjole

Mønstret midikjole

En luftig midikjole med avkortede, vide ermer, knapper foran og volang på skjørtet, laget av en myk tencelblanding med et heldekkende mønster. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Mønstret midikjole

Chambray-kjole

En stilig, langermet kjole med v-hals, rysjekrage og volanger nederst. Laget av et mykt, strikket chambray-stoff. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Chambray-kjole

Langermet, ribbestrikket kjole

En myk og komfortabel langermet, ribbestrikket kjole med et heldekkende bærtrykk. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av økologisk bomull. Økologisk bomull er dyrket uten giftige kjemikalier eller genmodifiserte bomullsfrø. Slik dyrking ivaretar biologisk mangfold, økosystemer og mennesker ved å bruke naturlige prosesser i stedet for kunstige tilførsler.


	Langermet, ribbestrikket kjole

Hettekjole

En supermyk og komfortabel hettekjole med børstet innside og et heldekkende skymønster. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av økologisk bomull. Når det brukes resirkulert bomull, betyr det at bomull som allerede er dyrket og som ellers ville ha blitt kastet som avfall, får en ny sjanse. Det er mye mer ressurseffektivt og vannbesparende enn å dyrke ny bomull.


	Hettekjole

Ermeløs, strikket kjole med høy hals

ONLINE EDITION. En strikket ermeløs kjole med lang, brettbar høy hals og høye sidesplitter på begge sider. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Ermeløs, strikket kjole med høy hals

Langermet kjole med knytebelte i livet

En kjole i midilengde med lange ermer, skjortekrage, skjulte knapper foran og et smalt, avtakbart belte. BÆREKRAFT. Dette plagget er laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Langermet kjole med knytebelte i livet

Denimkjole med blomstrete skjørt

En kjole med skjortekrage med denimoverdel og blomstrete skjørt. Kjolen har en knappestolpe og krage foran, puffermer og et blomstrete tyllskjørt. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Denimkjole med blomstrete skjørt

Mønstret, langermet kjole

En stilig kjole med volang og knapper foran, laget i bomullskvalitet med et heldekkende blomstertrykk. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Mønstret, langermet kjole

Lang kjole med voluminøse ermer

En stilig lang kjole med knapper foran, voluminøse ermer med elastiske åpninger og vaffelsøm på skuldrene. Laget av et mykt, strukturert stoff.


	Lang kjole med voluminøse ermer

Skjortekjole i sateng

En stilig skjortekjole med lange ermer og splitt i begge sider, laget av myk satengkvalitet med struktur.


	Skjortekjole i sateng

Denimkjole

En kul denimkjole i lyseblått med glidelås foran. BÆREKRAFT. All denim hos Lindex er det vi kaller Better Denim – denim som er produsert på en mer bærekraftig måte. Dette plagget er produsert med vann- og energibesparende prosesser og er farget med en av de reneste fargeprosessene på markedet. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI).


	Denimkjole

Kortermet denimkjole

En denimkjole med korte ermer, avtakbart knytebelte, lommer og knepping foran. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Kortermet denimkjole

Mønstret kjole med puffermer

En kort kjole med puffermer, knapper foran og avtakbart knytebelte i livet med et heldekkende mønster. Laget av bomullskvalitet. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Mønstret kjole med puffermer

Heklet midikjole

En kjole i midilengde med en kul blanding av mykt heklemateriale og en sporty krage. Kommer med en myk stroppekjole med tynne spagettistropper til å bruke under.


	Heklet midikjole

Ermeløs svart MOM-kjole

En elegant og komfortabel, ermeløs svart kjole med en ettersittende passform og rynking foran, som er laget av myk jersey. Kombiner den med forskjellige tilbehør som passer til din personlige stil, for eksempel med en behagelig kardigan når det er kjølig. Materialet er laget av miljøvennlig viskose fra EcoVero™, et mer bærekraftig alternativ enn vanlig viskose.


	Ermeløs svart MOM-kjole

Ermeløs svart MOM-kjole

En elegant og komfortabel, ermeløs svart kjole med en ettersittende passform og rynking foran, som er laget av myk jersey. Kombiner den med forskjellige tilbehør som passer til din personlige stil, for eksempel med en behagelig kardigan når det er kjølig. Materialet er laget av miljøvennlig viskose fra EcoVero™, et mer bærekraftig alternativ enn vanlig viskose.


	Ermeløs svart MOM-kjole

Mønstret skjortekjole

En lett, langermet skjortekjole med knepping foran og fine små detaljer som stofftrukne knapper, rynking på ermene og et smalt knytebånd i livet. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Mønstret skjortekjole

Tunika med puffermer

En elegant tunika med v-hals og vide puffermer. Laget av myk jersey med struktur.


	Tunika med puffermer

Stripete bomullskjole

Vid, luftig kjole i ren bomull med tynne hvite og blå striper. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripete bomullskjole

Kortermet T-skjortekjole

En elegant og myk T-skjortekjole med rund hals og skjulte sidelommer. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Kortermet T-skjortekjole

Tunika med puffermer

En elegant tunika med v-hals og vide puffermer. Laget av myk jersey med struktur.


	Tunika med puffermer

Kjole med volanger

En livlig, blå kjole med volanger og korte puffermer. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Kjole med volanger

Denimkjole

En denimkjole med en formsydd passform og gullknapper med en kontrasterende mørkeblå vask. BÆREKRAFT. All denim hos Lindex er det vi kaller Better Denim – denim som er produsert på en mer bærekraftig måte. Dette plagget er produsert med vann- og energibesparende prosesser. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI).


	Denimkjole

Midikjole med blomster

En luftig midikjole med trekvartlange ermer og et heldekkende blomstermønster. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med blomster

Mønstret midikjole

En stilig midikjole i heldekkende mønster med rett passform, knapper og voluminøse ermer med strikk nederst. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret midikjole

Stripete midikjole i bomull

En ren bomullskjole med fine striper i hvitt og blått, en klassisk skjortekrage og knepping foran. Kommer med et matchende knytebelte. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripete midikjole i bomull

Mønstret midikjole

En lett og luftig kjole med et heldekkende blomstertrykk. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret midikjole

Mønstret midikjole

En lett og luftig kjole med et heldekkende blomstertrykk. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret midikjole

Mønstret, langermet kjole

En stilig kjole i omslagsdesign med rysjer foran, strikk i livet og volang nederst. Laget av myk viskose med et heldekkende trykk.BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret, langermet kjole

Mønstret, langermet kjole

En stilig kjole i omslagsdesign med rysjer foran, strikk i livet og volang nederst. Laget av myk viskose med et heldekkende trykk.BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret, langermet kjole

Ermeløs kjole med høy hals

En komfortabel, lang og ermeløs kjole med høy hals og splitt i begge sider, laget av en myk, ribbestrikket viskoseblanding. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Ermeløs kjole med høy hals

Skjortekjole med knytebelte

Skjortekjole i fast bomull med en ettersittende og utsvinget passform, knytebelte i livet og et heldekkende blomstermønster.


	Skjortekjole med knytebelte

Kjole i seersucker-bomull med puffermer

En luftig kjole med rett passform i seersucker-bomull, med puffermer og dobbel v-hals. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Kjole i seersucker-bomull med puffermer

Kjole i seersucker-bomull med puffermer

En luftig kjole med rett passform i seersucker-bomull, med puffermer og dobbel v-hals. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Kjole i seersucker-bomull med puffermer

Midikjole med broderidetaljer

En luftig bomullskjole med en vid, løs passform og et hullmønstret broderi. Kommer med en grønn underkjole til å bruke under.


	Midikjole med broderidetaljer

Stripete skjortekjole i bomull

En komfortabel, elegant, løs og lang bomullsskjorte som gir deg mange stylingalternativer. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripete skjortekjole i bomull

Stripete skjortekjole i bomull

En komfortabel, elegant, løs og lang bomullsskjorte som gir deg mange stylingalternativer. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripete skjortekjole i bomull

Skjortekjole i linblanding

En elegant og luftig kjole i linblanding med korte ermer, knytebånd i livet og knapper foran. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, delvis laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Skjortekjole i linblanding

Skjortekjole i linblanding

En elegant og luftig kjole i linblanding med korte ermer, knytebånd i livet og knapper foran. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, delvis laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Skjortekjole i linblanding

Stripete kjole med puffermer

En lett kjole med voluminøse puffermer, v-hals og et avtakbart knytebelte i livet, laget av en myk seersucker-bomullskvalitet. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Stripete kjole med puffermer

Skjortekjole i tvill

En myk og elastisk skjortekjole i tvill med korte ermer og glidelås foran.


	Skjortekjole i tvill

Seersucker-kjole

ONLINE EDITION. En lekker seersucker-kjole med knepping foran, et vidt knytebånd i livet og voluminøse puffermer med strikk i ermeåpningene.


	Seersucker-kjole

Rutete bomullskjole med puffermer

ONLINE EDITION. En lett bomullskjole i svart og blått, med luftige ermer og lang vaffelsøm på mansjettene.


	Rutete bomullskjole med puffermer

Ermeløs midikjole med vaffelsøm

ONLINE EDITION. Ermeløs midikjole med vaffelsøm øverst, laget av mykt bomullsstoff.


	Ermeløs midikjole med vaffelsøm

Genserkjole

ONLINE EDITION. En myk og komfortabel genserkjole med ribbestrikket krage, halv glidelås foran og splitt i begge sider nederst. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Genserkjole

Mønstret midikjole

ONLINE EDITION. En supermyk, kortermet kjole med en ettersittende passform og et heldekkende trykk. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Mønstret midikjole

Miniomslagskjole i lin

ONLINE EDITION. Elegant linkjole med korte ermer og omslagsdesign. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Miniomslagskjole i lin

Midikjole i lin

ONLINE EDITION. En ermeløs kjole i mykt, luftig lin med knute og elastisk linning på ryggen. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Midikjole i lin

Midikjole i lin

ONLINE EDITION. En ermeløs kjole i mykt, luftig lin med knute og elastisk linning på ryggen. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Midikjole i lin

Miniomslagskjole

En kort kjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og korte ermer. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Miniomslagskjole

Miniomslagskjole

En kort kjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og korte ermer. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Miniomslagskjole

Linkjole

ONLINE EDITION. En midikjole i lin med korte ermer, snøring i livet og knepping foran. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Linkjole

Stripete og kortermet midikjole

ONLINE EDITION. En superkomfortabel T-skjortekjole med klassiske striper. Og vi elsker at den har praktiske sidelommer. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med førsteklasses bomull. Bomullen er ekstra myk, glatt og slitesterkt, takket være de lange fibrene.


	Stripete og kortermet midikjole

Stripete og kortermet midikjole

ONLINE EDITION. En superkomfortabel T-skjortekjole med klassiske striper. Og vi elsker at den har praktiske sidelommer. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, laget med førsteklasses bomull. Bomullen er ekstra myk, glatt og slitesterkt, takket være de lange fibrene.


	Stripete og kortermet midikjole

Strikket kjole

ONLINE EDITION. En lekker strikket kjole med lange ermer, v-hals og krage. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Strikket kjole

Midikjole i seersucker

En midilang kjole i seersucker-bomull med bittesmå hvite og lyseblå ruter. Den har matchende knytebelte og lommer i sidesømmene. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Midikjole i seersucker

Midikjole med knytebelte foran

Midikjole med korte puffermer, knute og knepping foran. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med knytebelte foran

Midikjole med knytebelte foran

Midikjole med korte puffermer, knute og knepping foran. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med knytebelte foran

Ermeløs midikjole med vaffelsøm

ONLINE EDITION. Ermeløs midikjole med vaffelsøm øverst, laget av mykt bomullsstoff.


	Ermeløs midikjole med vaffelsøm

Midikjole med ballongermer

Mønstret midikjole med utsvingt skjørt og korte ballongermer. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med ballongermer

Blomstrete chiffonkjole

En myk og luftig, blomstrete chiffonkjole i høy-lav stil. Kjolen har firkantet hals, smale stropper og strikk i livet. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Blomstrete chiffonkjole

Blomstrete chiffonkjole

En myk og luftig, blomstrete chiffonkjole i høy-lav stil. Kjolen har firkantet hals, smale stropper og strikk i livet. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Blomstrete chiffonkjole

Kjole med puffermer og blomster

En myk kjole med puffermer og et heldekkende blomstertrykk. Kjolen har en knappestolpe foran, en samlet midje og utsvinget skjørt. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kjole med puffermer og blomster

Kjole med puffermer og blomster

En myk kjole med puffermer og et heldekkende blomstertrykk. Kjolen har en knappestolpe foran, en samlet midje og utsvinget skjørt. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kjole med puffermer og blomster

Kjole i seersucker med knyting bak

ONLINE EDITION. En stilig kjole med vide puffermer, sidelommer og knyting på baksiden. Laget av et rent, lett seersucker-materiale.


	Kjole i seersucker med knyting bak

Kjole i seersucker med knyting bak

ONLINE EDITION. En stilig kjole med vide puffermer, sidelommer og knyting på baksiden. Laget av et rent, lett seersucker-materiale.


	Kjole i seersucker med knyting bak

Gingham-kjole med puffermer

Kort kjole med puffermer, knytedetalj bak og firkantet hals. Laget av et mykt gingham-materiale.


	Gingham-kjole med puffermer

Omslagskjole med stropper

ONLINE EDITION. En lett satengkjole med smale skulderstropper, et flatterende omslagsdesign og en myk volang på nederkanten. BÆREKRAFT. Dette plagget er laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Omslagskjole med stropper

Tyllkjole med enhjørning

En rosa kjole med korte ermer, tyllskjørt og et skinnende trykk med en enhjørning foran. BÆREKRAFT. Når du kjøper bomullsprodukter fra Lindex, støtter du en mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative (BCI). BCI forbedrer den globale bomullsproduksjonen ved å hjelpe bomullsdyrkere til en mer bærekraftig dyrking. Her bruker man mindre vann og sprøytemidler, og går fra kunstig til naturlig gjødsel.


	Tyllkjole med enhjørning

Ribbestrikket kjole

Komfortabel langermet kjole i midilengde, laget av myk ribbestrikket jersey.


	Ribbestrikket kjole

Mønstret midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet, strikk nederst på ermene og et heldekkende mønster. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Mønstret midikjole med omslagsdesign

Mønstret midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet, strikk nederst på ermene og et heldekkende mønster. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Mønstret midikjole med omslagsdesign

Omslagskjole med stropper

ONLINE EDITION. En lett satengkjole med smale skulderstropper, et flatterende omslagsdesign og en myk volang på nederkanten. BÆREKRAFT. Dette plagget er laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	Omslagskjole med stropper

Blomstrete midikjole med omslagsdesign

Midikjole med korte ermer, sydd omslagsdesign med knapper foran og heldekkende blomstermønster. En luftig kjole med sydd omslagsdesign, dekorativt knytebelte i livet og lange ermer med strikk nederst. BÆREKRAFT. Plagget er delvis laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med konvensjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Blomstrete midikjole med omslagsdesign

Rutete kjole i seersucker-materiale

En nydelig rutete seersucker-kjole med vaffelsøm øverst, smale elastiske stropper med rysjer og volanger på skjørtet.


	Rutete kjole i seersucker-materiale

Midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og skjorteermer. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med omslagsdesign

Midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og skjorteermer. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med omslagsdesign

Midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og skjorteermer. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med omslagsdesign

Midikjole med omslagsdesign

ONLINE EDITION. En luftig midikjole med omslagsdesign, smalt knytebånd i livet og skjorteermer. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Midikjole med omslagsdesign

Mønstret kaftankjole – skapt av Elsa & Sofia

Luftig kaftankjole i maxidesign med lange ermer, smalt knytebånd i livet og et heldekkende mønster. Dette plagget er en del av vårt samarbeid med de svenske influenserne Elsa Billgren og Sofia Wood, som driver podkasten Billgren Wood og bloggen til ELLE. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Mønstret kaftankjole – skapt av Elsa & Sofia

Kortermet kjole med katter

En myk kortermet kjole med et heldekkende kattetrykk og rynking i livet. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Kortermet kjole med katter

Kortermet kjole med katter

En myk kortermet kjole med et heldekkende kattetrykk og rynking i livet. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Kortermet kjole med katter

Kortermet midikjole

En lett, vevd kjole med knepping foran og et lite knytebånd bak. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kortermet midikjole

Kortermet midikjole

En lett, vevd kjole med knepping foran og et lite knytebånd bak. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kortermet midikjole

Kortermet overdel med sommerfugler

En myk overdel med korte ermer med strikk hvor halsen har en lang passform, med glitrende sommerfugltrykk foran. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Kortermet overdel med sommerfugler

Kortermet overdel med sommerfugler

En myk overdel med korte ermer med strikk hvor halsen har en lang passform, med glitrende sommerfugltrykk foran. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Kortermet overdel med sommerfugler

Midikjole av jersey med V-hals

En superkomfortabel, myk jerseykjole med v-hals både foran og bak og sidesplitt. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Midikjole av jersey med V-hals

Midikjole av jersey med V-hals

En superkomfortabel, myk jerseykjole med v-hals både foran og bak og sidesplitt. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av TENCEL™-lyocell. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel. Produksjonen skjer i et lukket anlegg der kjemikaliene brukes om igjen.


	Midikjole av jersey med V-hals

Poncho i frottémateriale

Ermeløs poncho med v-hals, laget i mykt frottémateriale.


	Poncho i frottémateriale

Poncho i frottémateriale

Ermeløs poncho med v-hals, laget i mykt frottémateriale.


	Poncho i frottémateriale

Langermet jerseykjole med hjerter

ONLINE EDITION. En langermet kjole med et fargerikt smilende hjertetrykk. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Langermet jerseykjole med hjerter

Kortermet kjole med shorts

En høy-lav-kjole med shorts under, eller en jumpsuit med et påsydd skjørt – uansett hva du vil kalle det, så er dette plagget både komfortabelt og festlig og passer til mange forskjellige anledninger. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kortermet kjole med shorts

Kortermet kjole med shorts

En høy-lav-kjole med shorts under, eller en jumpsuit med et påsydd skjørt – uansett hva du vil kalle det, så er dette plagget både komfortabelt og festlig og passer til mange forskjellige anledninger. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kortermet kjole med shorts

Kortermet kaftankjole

Luftig kaftankjole med korte ermer, knapper foran og et avtakbart knytebelte i livet. BÆREKRAFT. Plagget er laget av LENZING™ ECOVERO™, et mer bærekraftig alternativ til tradisjonell viskose. Materialet kommer fra ansvarlig skogbruk og er produsert med lavere miljøpåvirkning i fabrikker som er sertifisert i henhold til EU Ecolabel.


	Kortermet kaftankjole

Kjole med broderidetaljer

En bomullskjole med lange ermer med rysjer i kragen, volang på skjørtet og heldekkende broderidetaljer. En perfekt sommerkjole som kan brukes til både hverdag og fest.


	Kjole med broderidetaljer

Miniomslagskjole i linblanding

Elegant kjole i linblanding med korte ermer og omslagsdesign. PREMIUM QUALITY. Dette er et Premium Quality-plagg, delvis laget med lin. Lin er et naturlig materiale som er luftig, slitesterkt og komfortabelt å ha på.


	Miniomslagskjole i linblanding

Kortermet kjole med iskremer

ONLINE EDITION. En myk og komfortabel kortermet kjole med et heldekkende iskremtrykk. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Kortermet kjole med iskremer

MOM Ribbestrikket kjole

Komfortabel, ribbestrikket kjole i en grønn farge og omslag foran, noe som gjør amming lettere. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	MOM Ribbestrikket kjole

MOM Ribbestrikket, ermeløs kjole

ONLINE EDITION. Komfortabel ermeløs kjole med en ettersittende passform og ekstra plass til den voksende magen, laget av myk, ribbestrikket jersey. BÆREKRAFT. Dette plagget er delvis laget av resirkulert polyester. Når man bruker resirkulert polyester, betyr det at materialer som har blitt produsert før, slik som PET-flasker, får en sjanse til. Resirkulering er mye mer ressurseffektivt enn å produsere nytt materiale, noe som gjør det bedre for miljøet og reduserer klimapåvirkningen.


	MOM Ribbestrikket, ermeløs kjole

Ermeløs kjole med heldekkende mønster

En myk, ermeløs kjole med volang i nederkant og et heldekkende mønster. BÆREKRAFT. Dette er et GOTS-sertifisert plagg. Det er laget av økologisk bomull, og ethvert trinn i produksjonen er sertifisert uavhengig for å sikre at den følger de sosiale kravene og miljøkravene til GOTS (Global Organic Textile Standard).


	Ermeløs kjole med heldekkende mønster

Omslagskjole – skapt av Elsa & Sofia

En omslagskjole med voluminøse ermer, et utsvinget skjørt og et vidt knytebånd i livet. Dette plagget er en del av vårt samarbeid med de svenske influenserne Elsa Billgren og Sofia Wood, som driver podkasten Billgren Wood og bloggen til ELLE.


	Omslagskjole – skapt av Elsa & Sofia

Ribbestrikket, langermet kjole

ONLINE EDITION. En elegant, langermet kjole med mellomhøy hals, laget av et ribbestrikket, halvblankt jerseymateriale.


	Ribbestrikket, langermet kjole

Tunika med puffermer

En elegant tunika med v-hals og vide puffermer. Laget av myk jersey med struktur.


	Tunika med puffermer

Kjole med enhjørninger

En myk og komfortabel kjole med rysjer på ermene og et heldekkende enhjørningstrykk.


	Kjole med enhjørninger

Kjole med enhjørninger

En myk og komfortabel kjole med rysjer på ermene og et heldekkende enhjørningstrykk.


	Kjole med enhjørninger